Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

God morgon!

Tisdag morgon.

Jag behöver en omstart efter gårdagens 6 chokladbollar. Men liksom, låt en kvinna få leva. Jag åt även gnocchi med pesto (världens godaste hemmagjorda, vill ni ha recept?) två gånger, både till lunch och till middag. Varför inte liksom. I alla fall behöver jag några sockerfria dagar, mindre kaffe och lite yoga.

Senaste googlingen: Tandsprickning hörntänder och hur lång jävla tid tar det för ett barns hörntänder att komma upp. Nate har på allvar dreglar och tjurat och skrikit i två veckor nu. Han kliar och biter på nappen och river sig i ansiktet och i bakhuvudet och det bara måste vara hörntänderna right? Jag måste nog gå och köpa mer calpol idag helt enkelt. Efter vi har varit på allra sista föräldraträffen på bibblan. Jag tror vi ska plantera ett frö, känns passande för årstiden! Låt våren komma!

Fullkomligt ÄLSKAR att ha en egen fotograf numera! Såklart för bloggen, men mest för att jag får vara med på bilder från mina barns uppväxt! Woo!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats