Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

God morgon

God morgon från soffan! Det här med vintertid tycker jag är en relativt dålig ide.. Chloe som brukar vakna vid 7.30 vaknar alltså 6.30 these days. Och med tanke på hur dåligt hon sover på nätterna och hur jag kämpar med att få henne att slappna av och somna om så är dom sena (nåja) mornarna behövliga. Nåväl, så är det just nu och det är väl bara att acceptera. Jag ska försöka se till att få in lite yoga varje dag framöver så att jag orkar med att vara Tjidtjie resten av tiden. Jag behöver verkligen få lite tid utan en unge fastklistrad på kroppen om jag ska orka vara en Tjidtjie som pallar det resten av dagen. Så idag gjorde jag gröt till lillpigan och hoppade sen in i duschen. Efter det körde jag en kort yoga på 15 minuter, jag hade så fruktansvärt ont i nedre delen av ryggen och det blev mycket bättre efter ett pass med Adrien – yoga for lower back pain. Jag är så glad att jag har hittat yoga, det passar mig väldigt bra.

Nu Sitter jag och Chloe och tittar på barnprogram medan jag avslutar mitt kaffe. Jag känner fortfarande av förkylningen men mår bättre efter en härlig morgon. Nu ska vi stänga av tv.n och hitta på något annat. Det blir en lugn dag idag igen dock, jag vill undvika att bli riktigt sjuk! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats