Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

God morgon!

Jag sitter och äter en smörgås (jag hittade jättegott surdegsbröd igår när jag var och handlade) medan Chloe koppar på Disney Chanel. Hon fick frukost innan jag ens funderat ut vad jag ville ha och var alltså färdig när jag satte mig vid bordet. Så för att få en stund av lugn och ro på morgonen får hon sitta framför tv.n en stund medan jag läser bloggar och äter frukost. Chloe är förövrigt inte den gladaste ungen nu för tiden. Jag vet inte vad det är för fas hon är inne i nu men hon blir så snabbt sur när hon inte får som hon vill (okej just det kanske inte är en fas utan mest.. Normalt. Haha) och sen kan hon gå omkring och rynka argt på pannan en bra stund. Nåväl, det går väl över i nåt annat det också snart.

 

Nu ska jag dricka kaffe och sätta mig bredvid min dotter i soffan och kolla på ett avsnitt av Nicke nyfiken innan vi stänger av tv.n och gör något annat. Jag tänker att vi skulle ha bakat något idag, och försöka få ner vår julgran… Haha. Ha en fin dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats