Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

God, och tidig, morgon!

God morgon från soffan. Herre när barnen vaknar KLOCKAN FEM är man inte direkt den vassaste kniven i lådan. Det är det enda jobbiga vi har kvar när det gäller sömnen nu. Att Chloe kommer in till vår säng (vilket i dig inte är ett problem längre eftersom hon smyger in och somnar om direkt. Men sen har vi den kritiska tiden mellan 5-6 då ett av barnen kan vakna och därmed väcka det andra. Och innan 6 borde det vara olagligt att gå upp.. men det skiter ju barn i. Är dom vakna så är dom vakna och att Chloe sen kommer vars sur hela dagen pga för lite sömn är nåt som hon inte bryr sig om.

Nåja, jag satte iaf inte på tvn förrän kl 6. Nån måtta får det vara och vaknar man klockan 5 får man ha tråkigt en stund så är det bara.

Men strunt samma! Nu har Nate somnat om och jag dricker kaffe och har gjort en morots-smoothie som står och blir kall i kylen. Senare idag ska jag prova spela in med Åabpa och se om vi kan få till en första podcast! Kul va! Jag lyckades nämligen äntligen spela in ett Skype-samtal igår så förhoppningsvis kan vi få till tillräckligt bra ljud för att ni ska vilja lyssna på oss! Vi är faktiskt rätt roliga jag lovar!

F51D2200-0C48-4F06-83B6-58F35F8F5A11

Rolig syster på besök för två veckor sedan. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats