Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Grått, regn och kalas!

Nej, dagen idag går inte till historien som en av de roligaste nej. Jag har känt mig som en urtråkig Tjidtjie som endast försökt få oss att överleva dagen. Viellen har varit ovanligt kinkig och mest power-napat hela dagen, vilket har resulterat i delad uppmärksamhet för lillpigan. Det har även vräkt ner regn prick hela dagen och vi har bara en bil som såklart var med Ciaran på jobbet. TRÅKIGT! Men alla dagar kan inte vara party, fast nu när jag väl skriver det så avslutade vi faktiskt dagen med just ett sådant – party! Chloes kompis Max fyllde 1 år och bjöd in till mat och tårta på kvällen så vi åkte dit hela gänget och drack öl (Ciaran), åt Nuggets (jag), sov (Nate) och snodde födelsedagsbarnets ballonger och leksaker (Chloe), Chloe var förövrigt i chock över att se så många barn på så liten yta att vi inte kände igen henne. Hon stod mest still och sa inte ett pip tills hon tog sin tillflykt ner i Max lekhage däe hon försökte stoppa på sig så många leksaker hon bara kunde innan vi åkte hem och körde den snabbaste och enklaste nattningen någonsin!

 

Nu sover båda barnen och jag skulle vilka plocka undan på nedervåningen men eftersom barnen turades om att väcka mig förra natten (00.30, 3,4,5,6,7) så måste jag få någon timme nu i början av natten innan hela havet stormar börjar igen. För just nu sover dom, i sina egna sängar med white noise (jag måste införskaffa maskiner och monitors. Just nu använder Chloe min iPad där vi spelar white noise och Nate får lyssna på radiobrus från min klocka. Babyvakten har ju gått sönder så jag har använt ipaden, men det går inte att ha på Spotify och monitorn samtidigt så nu är jag lite stuck.. plus att jag ju egentligen vill kunna använda ipaden så här på kvällen.. ja, ja det var ett sidospår)

ja vad sa jag, sova var det ja. Håll tummarna för en bra natt och uppehåll imorgon! Trots att Ciaran nämnde nåt om ännu en storm…

 

A8BE6EC1-544E-4BDF-9E65-11206509152F

Kakor har vi bakat idag! Varför blir dom aldrig som på bilden dock? Haha. Tyvärr var dom ASGODA som ni kanske kan ana.. haha

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats