Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Grillat och sol

Det har varit en riktig pang-dag idag. Sol och så varmt och Ciaran har varit hemma så vi har varit på lekplatsen och vi har ätit glass och vi har handlat och när vi kom hem gjorde jag en potatissallad (alltså hur gott. Potatis, äpple, purjolök, tomat, gräddfil-Majonäs-salt-peppar-vitlökspeppar. Kyl. Ät!) och Ciaran grillade hamburgare och sparris. Mums mums mums. 


Nu sover Chloe så jag ska pallra mig upp och hoppa in i duschen. Jag är sådär sol-svettig så det ska bli skönt med en dusch. Sen måste jag göra klart alla inbjudningar till bröllopet så jag kan skicka ut dom imorgon. Jag har kanske 20-25 kvar att göra, så det blir kvällens projekt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats