Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Halloween

Så var Halloween över och förbi för i år. Chloe har firat på föris och igår gick vi trick or treat här på gatan. Det spöregnade så det var inte så mysigt som det kan vara. Men efteråt åt vi tigg-godis och kollade på Hotell Transsylvanien vilket ju var gosigt. Jag och Ciaran avslutade kvällen framför It. Den var sådär konstigt läskig att jag knappt kunde sova, vi ska dock se klart den ikväll då jag var dödens trött igår kväll.

Jag är dödens trött nu också, vi har ju köpt nya sängar till barnen och därmed gått in i fasen: att somna och sova i sina egna sängar utan vuxen. Det går bra! Nate hade två gnälliga kvällar med många turer ut och in i sovrummet, men sen han fick sin säng så somnar han utan speciellt mycket gnäll och sover oftast hela natten i sin säng! Chloe gnäller lite mer, men går att prata med och även hon har sovit fler hela nätter i sin säng den senaste veckan än hon gjort i sitt liv. Success!

Dock gör detta att Chloe vaknar tidigt istället, men vi får väl ta det onda med det goda. Och just nu så känns det o-te-roligt att barnen somnar i sina sängar utan mig i rummet och sover där hela natten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

    Alltså gud att folk vågar se sånt där med skräck. Jag blir liksom livrädd :-p. Har inte sett IT och kommer nog aldrig våga heller. Såg trailern för DR sleep eller vad den heter. Fortsättningen på The shining men alltså så fort den kommer upp på Instagram eller facebook ryser jag ;).

    Den sista skräckis jag såg var “Tooth Fairy” och då väntade jag sonen, precis i början av graviditeten. Jag vågade knappt gå upp på nätterna för jag var livrädd för den där filmen. Brukade blunda och tända lampan vid sängen sen springa mellan lampknapparna för att gå upp och kissa. Tänk dig liksom en hel graviditet. Har inte utsatt mig för den där rädslan efter det hehe 😉

stats