Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Halloween och sånt 

Idag är det halloween och jag som svensk har aldrig riktigt firat det, men nu är det ändring på det! I och med min irländska familj så är det bara rätt att fira halloween, speciellt som att ingen unge i det här landet kommer bry sig om att jag är svensk – dom kommer definitivt knacka på dörren och be om godis ikväll. Så igår kom jag på att jag visst vill ha en pumpa utanför dörren och såklart måste lillpigan vara utklädd (såhär såg hon ut förra året). Så vi fick skynda oss ner till centrum där vi införskaffade en Dracula-dräkt på rea (perfekt ju att vänta till sista minuten) och två mini-pumpor (de stora var slut men skitsamma vi kör på stora nästa år istället). Så nu har jag karvat pumpa och fått Chloesan att somna så hon är pigg resten av kvällen. Nu ska jag snart pallra mig upp ur soffan och sluta äta kakor (jag bakade Blondie igår alltså VARNING baka den INTE. Den är för god. Går inte att sluta äta) och försöka ta tag i mitt liv. Jag känner mig lite halv-sjuk idag dock så det blir inte mycket annat än halloween-firande, köttbullar till middag och that’s it. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats