Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Hemresan.

Vi är hemma! 

Efter 2 veckor i Sverige är vi nu hemma igen. Två härliga veckor med familj och snö och renar och korvgrillning och massa massa frisk luft. Jag tror inte det finns något så skönt för själen som solsken, klarblå himmel, vit snö och frisk fjälluft.

Resan hem gick hur bra som helst. Vi hade bokat ett rum på Fly & Rest på Arlanda och tog hela dagen på oss att åka ner mot Stockholm. Vi stannade både här och där och åt lunch i solen i Mora och middag med Marika innan vi trötta kom fram till Arlanda där aehtjie hjälpte mig att stoppa ner ungarna i sängen. Sen sov vi och på morgonen tog vi oss lugnt genom flygplatsen och åt frukost innan vi kom i precis lagom tid till gaten. Det var verkligen den bästa resan och vi kommer definitivt bo på Arlanda kvällen innan vår flight nästa gång också!

Så var vi hemma och Chloe har bara släppt sin far för att gå till skolan. Hon har saknat honom, trots att hon har haft de bästa veckorna i sitt liv så saknade hon sin Daddy. Fint att se, men också lite oroande med tanke på att vi ska spendera minst dubbelt så mycket tid ifrån honom i sommar. Besvärligt, minst sagt.

Men det är så här vårt liv är. Det är straffet för att älska så många i så många olika länder. Och det är okej, vi får ta det onda med det goda!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica
      Angelica

      Det är verkligen så jobbigt, men också berikande såklart! Att ha så många i olika länder är ju också härligt. 🙂

stats