Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Inställd dopfest och feber

Så var det helg även hos oss, men såklart blev jag sjuk i fredags när vi tänkte äta god mat och glass. Igår kände jag mig mycket bättre och vi var bjudna på dopfest så vi hoppade i våra finaste klänningar och traskade ut i solen för att åka till festen. Efter att vi hade åkt 100m började Chloe hosta och hosta och till följd av det kräktes hon upp prick allt hon fått i sig under dagen. Så det var bara att vända och åka hem igen. C fick åka tillbaka medan jag fick besök av Vanessa som kom med svenska chips och massa godis. Så kvällen blev bra ändå, med mellofest och chips och dipp. Chloe mådde bra och dansade loss till låtarna men när det var dags att sova började hon hosta och kräkas igen. Jag tror dock att det endast är pga hostan som hon spyr, för emellan hostattackerna äter hon och mår bra.

 

Idag har hon dock feber och är snorig och gosig och somnade igen redan kl 11.00 – och det på endast 5 minuter. Det säger rätt mycket om hur sjuk hon faktiskt är.

 

Sådana här gånger är jag 1. Glad över att bo i på ett ställe där det finns apotek öppna jämt och 2. Glad över att jag är hemma med Chloe och inte behöver känna stress över att ha ett sjukt barn. Vi kan bara vila och ta det lugnt prick hela veckan.

 

image

 

Lillpigan när vi fortfarande trodde att vi var påväg på fest. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats