Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Kalas och italiensk vuxenmiddag.

Idag har varit en sån där riktigt lång dag där det känns som att jag har gjort hur mycket som helst. Först en b r a natt där Nate sov i sin säng till 5.00 och sen vidare i vår säng till 7.30 och så iväg med Chloe till förskolan. Jag och Nate åkte på kalas till hans kompis Bodhi, och det var verkligen hur härligt som helst. Te och kakor och sol och härligt sällskap. <3


I’ve been up to so much today! First Nate slept till 5.00 in his own bed and then in our bed till 7.30. Then we took Chloe to play school and me and Nate went to his friend Bodhi’s birthday party and had cake and tea and lovely chats with lovely people. <3 well needed.

Sen åkte jag och handlade, återigen med en rejäl ordentlig shoppinglista skriven efter veckans matschema. Varför kan jag inte bara alltid göra matscheman? Livet blir så mycket enklare när jag vet vad jag ska laga för mat, och hur mycket enklare det är att handla ska vi inte ens prata om.

Idag stod vuxen-middag på schemat. Barnen fick korv med bröd och när barnen somnat åt jag och C vuxenmiddag. Jag tänker att efter sommaren ska vi köra vuxenmiddag när barnen har somnat en gång i veckan. Så kul för mig som faktiskt gillar att laga mat att få planera en trerätters, prova nya rätter och köpa en vin och duka fint. Jag har varit lite ledsen över att aldrig få ha middagsbjudningar men så kom jag på att jag ju kan bjuda min man! Är ni fler som ofta äter middag när barnen har somnat? Eller är det vi som är udda som alltid äter med barnen?

Idag hade vi italiensk afton! Caprese till förrätt, fyllda pastasnäckor i tomatsås till varmrätt och tiramisu med jordgubbar till dessert. Inte så illa hopkokat av en sjuk fru om jag får säga det själv. Ja för såklart började jag känns mig krasslig efter kalaset och har gått på sparlåga sen dess. Så nu ska jag släcka lampan och hoppas på att sova bort den här lilla lur-flunsan som verkar komma..


Then: I went grocery shopping with a proper list for this weeks dinners. Life is so much easier when I have planned he meals for the week. I don’t understand why I don’t do that every week.. oh well. Today we had grown-up-dinner after the kids went to bed: Italian theme with Caprese as a starter, ricotta-filled pasta shells in tomato sauce as a main and a tiramisu with strawberries for dessert. Not too bad since I started feeling sick after the party today. Just a headache, sore throat and so very tired. So now: bed time and hopefully I’ll feel better after a good nights sleep!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats