Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Kläder och shopping

Jag försöker bygga upp en ultimat garderob här hemma. Nu har jag rensat ut en väldigt massa kläder, kläder jag tycker är snygga men aldrig använder – kläder som jag använt så mycket att de är alldeles noppiga och urtvättade och kläder som inte sitter bra. Jag vet verkligen inte varför jag har spara t på dessa kläder, jag kommer ju aldrig att använda dom? Så nu har jag åkt med en påse till klädinsamlingen och ska försöka få andra högen sålda, får jag inte det får dom också göra den första påsen sällskap. 
Förutom att jag får mer plats i garderoben (och på vinden för den delen) så har jag fått en bättre överblick över mina kläder. Vad använder jag för sorts kläder? Hur vill jag gå klädd? Jag pinterestar för fullt och pinnar outfits och stilar, men försöker även tänka på att allt jag har, i alla fall just nu, måste gå att leka med. Ja något snygg-plagg kan jag ju ha, men mest är jag ju hemma och leker med Chloesan. MEN bara för att jag mest är hemma så måste jag ju inte ha fula kläder som sitter dåligt. Så jag försöker även få in snygga myskläder och pyjamaser och träningskläder. 
Igår hittade jag den perfekta ljusblå skjortan och en grå tröja (två av de plagg som är på min “att införskaffa”-lista) på COS. De har verkligen kanon-kläder i riktigt hållbara material. Det är nämligen min tredje insikt: ju dyrare kläderna är desto mer använder jag dom. Förmodligen för att kvalitén är bra och för att jag tänkt en extra gång innan jag köpt kläderna i fråga. Så trots att det är dyrare just för stunden så lönar det sig i längden att köpa lite dyrare plagg! Nu ska jag hitta en grå gosig kappa inför vintern. Några tips? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats