Lite det ena och det andra | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Lite det ena och det andra

Inlägget innehåller annonslänkar

Idag är det Vasaloppet och jag planerar att försöka slänga ett getöga eller två på det under dagen. Det har blivit alldeles för lite skidåkning i mitt liv sen jag flyttade hit.

Jag ska även göra inköpslista idag, vi MÅSTE storhandla. Jag vet inte ens om affärerna är tillbaka som vanligt efter “stormen” men jag anar att det inte är helt påfyllt en söndag kanske.. men jag vill ha sallad och en härlig söndagsmiddag som inte består av hopplock från frysen.

På tal om det så ska jag planera veckans mat. Har ni några tips? Ingenting med mjölk (så typ alls såser går bort), inte soya eller ägg eller baljväxter eller kokos eller något annat gott. Torrt vill vi ha det, torrt och trist (obs. Ironi). Skämt åsido, har ni några tips?

Jag fick förresten hem en ny (för mig) tröja härom dagen. Älskar att handla second hand, jag önskar det fanns bra loppisar här men Irland verkar inte vara mycket för loppisar..

Igår bytte jag lakan och gardiner i vårt sovrum (vi hade superhärliga mörkblå gardiner i sammet….) och dammtorkade och dammsög och vädrade typ hela dagen och jag kaaaaanske inbillar mig men var inte Nate lite mindre täppt inatt kanske..

Nu: söndagsfrukost. På en skinkbit, torrt bröd och en halv banan. Sa jag att vi måste handla idag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Izabella

  Guacamole! Kolla orientaliska röror – är ofta någon grillad grönsak med något annat…

  Tabbouleh (någon Angelica-vänlig variant. Är citrus och olja i som gör det ”saftigt”

 2. Izabella

  Kolla lite vegan recept kanske? Det är ju i alla fall mjölkfritt.

  Panera kyckling i vatten (och blanda i kryddor – gott!) istället för ägg.

  Grytor med fond och vatten (och vin) såsom gulasch liknande rätter. Är även gott med kyckling.

  Puss!

Annons
stats