Lite ditt och datt. | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Lite ditt och datt.

Godkväll! Eller natt mer bestämt. Jag ligger i sängen efter ännu en dag här hemma. Jag går inte många steg utanför huset dessa dagar, men idag har solen skinit nästan hela dagen så vi har iaf kunnat vara ute i trädgården. Hängt tvätt, plockat undan skräp som blåst omkring de senaste dagarna och öst vatten från en plats till en annan. Sen har vi fått undan en del stora möbler som stått i vägen de senaste dagarna pga målning av lekrummet (som kommer bli helt perfekt när det är klart! Tänk, ett lekrum/tv-rum på nedervåningen där alla leksaker ska bo!). Imorgon åker Ciaran till München för hela fyra dagars semester så vi har försökt få undan sånt jag inte klarar av (som handla, lyfta tunga grejer och rasta barn + hund). Det kommer bli tunga dagar för mig, men såklart kommer det gå bra. Men efter den här semestern får han minnsan hålla sig hemma resten av.. året? Haha, ja det är lite så det känns just nu. Hur tusan ska det egentligen GÅ med två barn!? Nåväl, det är iaf 6 veckor kvar innan vi får lära oss hur det ska gå.

 

Nu ska jag sova, efter mina femton minuters yoga jag börjat få in på kvällarna igen! Jag har nämligen upptäckt att yogamattan får plats i sovrummet vilket underlättar massor! Nu kan jag ha en uppe och en nere och få in lite kvällsyoga varje dag. Det ska ni veta behövs, trots att jag längtar efter att kunna göra vanlig yoga UTAN en stor mage och ett bäcken som gör ont. Men tills dess är det bra att sträcka på sig och andas en stund varje dag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

  1. Angelica
    Angelica

    Tack! 😘 Jag har bara sökt på youtube när det kommer till gravidyoga (pregnancy/prenatal yoga) men nu improviserar jag bara lite och gör det som känns skönt för stunden! Haha mest vrida på ryggen och stretcha benen och rumpan och lite rumplyft. Ibland ligger jag bara platt på golvet och andas! Hahhaha. Puss finis!

  2. Jessica

    Din kämpar på du! ❤️ Har du nån bra gravidyoga-länk/-sida du kan dela med dig av? Hade säkerligen inte skadat här borta heller… Puss!

Annons
stats