Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Liten svag sjukling och gardiner.

IMG_3217

 

Chloe sover och jag sitter i soffan och lyssnar på ljudbok (Grottbjörnens folk, sådana minnen som kommer upp!). Idag har vi spenderat nästan hela dagen i sängen. Chloe vaknade första gången vid 8.00 men drack bara lite vatten och somnade sen om. Det upprepade hon två gånger till fram till kl 10.00 då hon tvingade upp sina små ögon men fortsatte att ligga helt slapp mot min mage. Så vi åt frukost i sängen och kollade på en film och så har hela dagen gått. Hon är inte helt kry och inte sig lik och jag hann nästan bli orolig när hon bara låg matt mot mig, det är inte riktigt hur vår vilda energifyllda unge brukar bete sig. Men hon har deuckit massor och ätit bra och mellan vilostunderna har hon varit relativt pigg och lekt en stund innan hon däckat i soffan igen. Så nattningen gick smärtfritt idag, och det får jag vara glad för! Jag ska dock gå och lägga mig själv rätt snart så jag också blir frisk nån gång. Så vi får ordning på hemmet någorlunda innan nästa vecka då det vankas 2-års kalas och påskhelg. Jag tänker att köket ska städas ordentligt och att vi ska få upp gardiner i vardagsrummet. Gästrummet är nu målat och vi ska bara lägga nytt golv där inne sen kan vi ta emot gäster! Och sådana får vi snart nog, om exakt två veckor kommer Chloes gudmor med sin fästman på besök från Mallorca!

 

Jag trivs otroligt bra här i mitt nya hus. Jag är inte ens stressad över att det är lite stökigt och rörigt just nu, vi har ju precis flyttat in och har hela livet på oss att komma iordning.

 

Nu ska jag genomsöka Pinterest efter gardin-inspo och sen kamma internet på var jag ska få tag på gardinstänger (eller sådana fåror eller vad det nu heter som jag vill ha. Vad tror ni?) och sedan gardiner. Kanske måste jag sy dom själv.. ah alla dessa beslut! Jag vill heller inte förhasta mig och slänga upp nåt halvdant, men just vardagsrummet vätter ut mot vägen och det ÄR lite irriterande att ha så mycket insyn rakt in i vardagsrummet. Tycker jag iaf, grannarna kanske är delighted!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats