Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Mitt i min dröm.

Det är så skönt med helg! Lång morgon i sängen med pyjamasbarn och kaffe. Lite fix på huset (vem kunde tro att lycka kunde vara något så lugnt som att hålla i stegen medan ens man rensar stuprännorna och barnen letar skalbaggar i jorden som ramlar ner), popcorn till mellis, massa pettson-böcker, Toy Story på tvn och en kyckling i ugnen. Baka kaka, måla med vattenfärg medan vi sakta plockar in i diskmaskinen, skrapar matrester i komposten, dansar till Frozen-sånger. Vatten på badrumsgolvet, yoga i sovrummet och sen sovande barn med mjuka kinder.

Vi har haft en fin dag, jag tror aldrig jag varit så hemma och tillfreds som jag är just i denna stund. Jag är där mitt 20-åriga jag drömde om, och jag kommer fortsätta påminna mig själv om det när vi har mörka, tråkiga dagar.

Jag är mitt i min framtidsdröm.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats