Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Mobilfri lördag!

Inlägget innehåller adlinks/annonslänkar

Lördag morgon och idag tänkte jag ta ledigt från mobiltelefonen. Jag är tillbaka i en dålig rutin med mobilen nu igen. Det känns som att jag har den i handen mest hela tiden, eftersom jag är rädd för att missa ett samtal eller ett sms. Det är ju helt ologiskt eftersom jag numera har en klocka som säger till om någon ringer – så jag slipper ju vara rädd att missa samtal! Ändå är det mycket mobil-häng nu och det går ut över barnen. Så idag ska jag pausa och bara vara med mina fina barn. Dom där barnen som gör mig så frustrerad att jag gråter var och varannan dag. Frustrerad på mig själv, för att jag inte alltid har världens längsta tålamod. För att jag ibland kanske kräver föe mycket av min fina lilla tvååring.

Det är inte lätt att vara Tjidtjie, och jag vet att jag gör ett helt okej jobb. Men just nu är jag inne i en liten svacka. Det känns som att jag inte hinner med något helt och fullt. Som att jag mest släcker bränder och gör allting lite halvdant. Jag hinner inte göra klart något, så inget blir gjort. Chloe får en fläta i håret, Nate får äta en halv gurkstav varannan dag, jag har inga rena strumpor och diskmaskinen är alltid till hälften urplockad. Nej det här går inte. Idag är det jag som tar tillbaka våra rutiner (vi har tappat dom lite efter vårt jullov) och får lite ordning här hemma. Jag måste få ihop båda barnens mat- & sovklockor helt enkelt. Just nu är vi verkligen helt osynkade och allt blir bara kaos. Nu är det jag son tar tag i det här så vi får det lite roligt emellanåt och inte bara försöker hålla oss vid liv. Vi säger så för nu så hörs vi ikväll med en utvärdering!

3FEB47CB-C135-4DA1-89D5-C0606526A1B3

Igår var det absolut mysigast när vi byggde tågbana och lekte i lekrummet som vi först städade tillsammans. Mer sånt ju, vad håller jag liksom på med! Också har jag nya tofflor från Esprit. Dom är dom mysigaste, och skönaste, tofflorna jag någonsin haft (och jag har haft många). Här kan ni hitta likadana!

P.s. Det här inlägget skrev jag såklart igår innan jag somnade. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats