Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Natt 1. Och gardiner.

Nu undrar ni såklart hur det gick inatt! Inte så bra, men jag är fortfarande pepp och inställd på att detta inte är någon Quick-fix så det är lugnt. Chloe vaknade 23.30, 01.00, 02.30 och efter att jag hade lekt hela havet stormar fram till kl 5.20 när barnen båda ville ha mig samtidigt fick vi ge upp och göra morgon. Jag och Nate sov en timme till medan Ciaran och Chloe kollade på film på ipaden. Så, tidig morgon men det för ingenting. Vi har vår rutin idag och jag ska erkänna att det känns skönt att veta vad som kommer att hända under dagen – MEN! Också skönt att jag inte får panik om något hamnar efter. Som tex att morgonen började 5.20 istället för 7.00 och att Ciaran och Chloe kom hemifrån lekplatsen för lunch 12.30 istället för 12.00.

Jag har fått tips från hemsidan jag laddat hem programmet från att vi kan lägga Chloe 18.00 istället för 19.00 idag, eftersom hon vaknade så tidigt. Så då gör vi så, och hoppas på en bättre natt.

 

Just nu är vi mitt i efter-lunch-vilan och Chloe kollar på film medan jag håller på att sy upp våra vardagsrumsgardiner. Nate vaknade och ville ha mat så just nu vill jag ingen väcka honom så jag sitter kvar en stund. Sen måste v li handla, men jag tror vi gör det utan en övertrött tvååring den här gången #learnbyyourmistakes

 

D51312E6-24BA-462C-83C4-8C5149E101A3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats