Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Nu är det helg!

Fredag. Jag och Chloe sitter och kollar på film medan Ciaran är och fixar middag. Barnen fick korv och tanken är att jag och min man ska äta när barnen har somnat. Nate slocknade redan 18.00, han sov bara 1h under dagen, men Chloe är fortfarande vaken. Hon är inget proffs på att sova, vår treåring. Men gosig är hon, och filmen är bra, och det är fredag och det känns verkligen som fredag nu när Chloe börjar förskolan. Till råga på allt är Ciaran ledig hela helgen och imorgon tänkte jag åka in till Limerick på bär-träff. Bär som i bära barn inte som i blåbär. Vi får se.

Men nu tar jag helg. Hejdå så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats