Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Oktober och höst.

Inlägget innehåller en annonslänk.

 

Nu har besöket åkt hem och jag och barnen har haft en rätt vanlig förmiddag. Amanda och Maja tog bussen från Bunratty strax efter 7.00 och sen lämnade jag Chloe på förskolan klockan 9.00 som vanligt. Hon hade längtat, det kändes skönt. Sen gick de 3 timmarna fram till hämtning snabbt och efter lunch vaknade Ciaran till liv efter sitt nattskift och vi gick ut i höstvädret. Det var fint att strosa omkring i solen och blåsten med hela familjen, när jag haft en sån härligt social helg med två av mina bästa vänner. Jag ska röja igenom lite bilder från helgen så fort jag får tid. Jag vill liksom gå igenom dom och redigera och ikväll orkade jag bara ligga på soffan och äta chips och kolla på en film och kramas med min man. Det blir lätt så första kvällen efter ett besök har åkt hem, jag blir lite bakis och vill bara kramas med min familj.

Men imorgon kanske jag hinner sätta mig en stund. Jag ska också tvätta och skura golven och skriva matlista och planera resten av veckan. Samtidigt som jag ska göra allt annat jag vanligtvis gör såklart. Imorse gick nästan diskmaskinen sönder, det var jobbiga timmar innan Ciaran googlade ihop den igen. Även har det här inlägget tagit kanske en timme att skriva. Nate är inne i någon gnällspiks-period och är bara arg och ledsen och förnärmad dygnet runt. Han vill bara äta och bli buren – förutom när han vill spela fotboll och gå ut och klättra på rutschkanan. Sen dricker han vatten som en kamel både dag och natt så jag har googlat fram både diabetes och… törst.

Det var lite från mig. Nu ska jag fortsätta slå bort små barnfötter (som inte kan gå men ändå behöver nya skor att ha på sig utomhus nu när det börjar bli kallt) och sen tvätta av ansiktet och borsta tänderna. Imorgon ska vi göra iordning de ekollon vi plockade idag så de kan få rötter och gro. Vi behöver en sån där vas med liten hals bara, men om jag har förstått rätt så ska vi först ha ekollonet (när jag tänker efter är det nog kastanjer vi har.. är det samma sak? Funkar det också på samma sätt?) i blött papper tills den fått en liten svans och sen är det dags för en vas va? Då hinner vi beställa en – kanske den här! (Adlink)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats