På väg till Stockholm! | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

På väg till Stockholm!

Nu har jag tagit mig till London och väntar på mitt andra flyg som ska ta mig till Västerås! Där ska jag hälsa på några vänner (som fick en alldeles ny bebis i tisdags!) och sen åker jag vidare till Stockholm för att spendera helgen där! Huvudsaken är Alice dop imorgon, och sen ska jag klämma in lite häng med vänner och syster, shopping och njut. Chloe visste att jag skulle åka imorse (taxin kom 5.20) så hon höll låda hela natten och jag tror jag lyckades samla ihop 3h sömn tillslut. Som tur är sov jag hela flyget till London och är van vid pyttelite sömn – men att påstå att det ska bli skönt att få sova utan en liten hand invirad i mitt hår och ett huvud på mitt ansikte är helt riktigt. Jag ska verkligen försöka njuta av att vara barnfri en hel helg i Stockholm, men jag saknar henne redan. Dom har det ju bra där hemma, mitt lilla gäng, så jag behöver iaf inte oroa mig. Men längta kommer jag göra!

 

Fast inte just nu. Nu njuter jag av att kunna läsa en bok, dricka en varm kaffe och bara strosa runt i butikerna här på flygplatsen. Flyget går om en timme och jag har inga problem med att döda den tiden. Sen hoppas jag att jag somnar på nästa flyg också. Det vore skönt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats