Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Promenader

Idag har jag haft en riktigt härlig dag och jag är helt slut nu och ska gå och lägga mig så fort jag skrivit detta. Jag och Nate träffade två andra mammor med tillhörande barn på promenad vid 10.30 och medan barnen sov promenerade vi hela rundan vid floden medan solen sken. Sen mötte jag och Nate upp Ciaran och Chloe och åt lunch på The Old Lodge innan vi tog bilen upp till flygplatsen och promenerade och kollade på flygplan.

Vi var så trötta när vi kom hem strax efter 15.00, men på ett härligt sätt. Jag och Nate tog en dusch medan Chloe och Ciaran satte på en film och sen åt vi en god pasta till middag och avslutade dagen med att samla alla gosedjur i en ring på golvet och.. låtsas att vi åt upp dom.

En fin dag, jag är helt slut i benen. Och imorgon är det fredag och snart åker jag och barnen till Sverige och livet är rätt fint ändå. Trots gråa dagar och blöta stigar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica
      Angelica

      Åh det går bra oftast! Tufft och svettigt att flyga själv med dom men bara man har gott om tid och tar det lugnt så brukar det gå bra!

stats