Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Pyjamas och frukost.

Inlägget innehåller adlinks/annonslänkar

God morgon! Igår kväll fastnade jag med en sovande pojke på magen. Så jag lyssnade på ljudbok (Mellan rött och svart av Jan Guillou) och önskeshoppade. Eller, jag inte bara önskeshoppade jag klickade äntligen hem en pyjamas (ja jag kanske frös lite där jag låg), det blev den här tillslut.

Idag jobbar Ciaran prick hela dagen, men sen är han ledig i fyra dagar så det ska bli skönt. Jag har tänkt att vi ska baka bröd idag och, om vädret tillåter, gå och köpa tulpaner. Jag är så sugen på tulpaner just nu!

Men först frukost! Den vanliga smoothien med granola. Den är så god att jag längtar efter frukosten när jag går och lägger mig. På morgonen gör jag smoothie på frysta hallon, jordgubbar, banan, apelsinjuice och yoghurt (nu kokosyoghurt – faktiskt riktigt bra). Så mumsigt!

DSC_0162

Och kaffe. Massa kaffe. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats