Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Rain, rain go away

Nu får det vara nog. Fast det bestämmer ju inte jag så vi får bara försöka göra det bästa av det. Nate har uttryckt en stark kärlek till skruvmejslar så idag packade jag in barnen i bilen och åkte genom regnet till leksaksaffären. Där traskade vi omkring en stund och kikade på saker och prov-lekte innan vi fick med oss en verktygslåda och lite nytt duplo. Vi (läs; jag) ville ha lite nytt att leka med nu när vi är fast hemma helt enkelt. Barnen skötte sig exemplariskt, jag kom nämligen ihåg att förvarna om vad som skulle ske och förbereda dom på att vi skulle köpa verktyg och duplo och ingenting annat. Då är det faktiskt så mycket lättare att hålla sig tilldet, både för dom och för mig. För ärligt talat, som förälder vill man köpa sina barn hela världen.

Vindruvor och kex till mellis. Och gos, alltid massa gos.

Nu sover barnen och jag sitter och slökollar på Netflix och funderar på vad vi ska äta i veckan. Helgen har mest varit en mix av hämtmat och mackor och pannkakor och jag behöver få in lite mer protein och nyttigheter i vår, mest barnens, kost. Jag känner alltid så efter några sega dagar av korv och pasta och mackor. Så nu vankas det broccoli-pesto, linsgryta och kanske en god paj!

Det är det hela just nu. Regn, regn, regn och imorgon är det St. Patrick´s day, och såklart ska det regna så vi får kolla på paraden i stövlar under paraplyn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats