Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Resan.

Vi är i Sverige! Sedan flera dagar nu, men det har gått i ett sen vi åkte hemifrån i onsdags morse. Morgonen när vi skulle åka vaknade Chloe med 40 graders feber och sen startade inte bilen – det kunde alltså bara bli bättre!

Resan gick k a n o n och barnen skötte sig exemplariskt och allt flöt på. Vi hade tur att få ett helt tre-säte för oss själva och vi satt även längst bak nära jättesnälla flygvärdinnor som gav barnen uppmärksamhet och smoothies och pizza, sång underlättar!

Jag var orolig för bytet på Arlanda, vi hade 1.5h tills tåget skulle gå och ensam med två barn och två STORA väskor var jag inte jättepepp på att göra det själv men även det gick kanon. Jag har dock upptäckt att Nate är en rymmare så jag hade inte en lugn sekund förrän vi kom fram till min moster i Falun.

För i Falun slutade första etappen av resan. Bil – flyg – tåg, och sen var vi färdiga. 12h från dörr till dörr (och vi var inte ens framme). Världens bästa barn har jag!

Nästa dag, på torsdagen, lekte vi av oss lite i en lekpark innan det var dags för nästa etapp av resan.

Buss till Mora där vi sedan blev upplockade av barnens aajja (morfar).

Det s p ö regnade men barnen var lika duktiga som dagen innan och efter att ha köpt en bilstol till Chloe somnade barnen i bilen och sov nästan hela vägen upp till Grövelsjön. FRAMME! Vi fick låna min brors hus, som jag förövrigt nu även vill köpa. Titta vad vackert det är här:

Och ja, det snöade när vi anlände hit till norra Dalarna. Inte så konstigt som man kanske kan tro, majvädret har alltid varit väldigt ombytligt.

Det var den resan det. Nu är vi här för att stanna ett tag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats