Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Så sjuk pojke och rastlös tjidtjie.

Ungefär så här har vi spenderat största delen av dagen. Eller okej, hade pojken på bilden kanske önskat. Det funkar ju inte i praktiken att ligga och gosa så här hela dagen. Typiskt ändå.

Idag fick vi i all fall 3h där vi kunde vila och Chloe fick springa loss med sina kompisar. Sen har verkligen n a d a hänt så lets move on.

Den här helgen har gjort mig en aning rastlös, att vara instängd i sitt eget hus med två barn gör det med en. Så imorgon har jag bestämt att jag ska åka och shoppa. Jag behöver en kappa, imorse var det 2 grader och frost på bilen när vi klev utanför dörren. Och jag hade på mig jeansjacka. Jag tror en stor del av varför jag känner mig lite rastlös är också för att jag inte har något besök inplanerat. Vi åker inte hem i jul och ingen kommer hit. Pust, så himla tråkigt. Men det känns ändå som rätt beslut att stanna hemma i jul. Ciaran är äntligen ledig över julhelgen och det känns jobbigt att göra den resan (som ändå tar sjuhundra år) ensam. Så i år blir det så här och har vi tur kanske det kommer en liten mormor eller nåt i mellandagarna!

Med det sagt, någon som vill komma och hälsa på oss?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats