Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Saker just nu.

  • Att jag inte blir av med min envisa förkylning. Den är ärligt talat mest en hosta och SÅ envis. Igår trotsade jag den och vi åkte dom 40 minuterna det tar att ta dig ut till havet. Atlanten ändå hörni.

  • Jag har påbörjat tvättningen inför nästa veckas avfärd mot Sverige. Det blir listor och högar och h e r r e g u d vad jag har att göra innan vi kan åka och h e r r e g u d vad jag eventuellt kommer grina när vi ska åka härifrån. 5 veckor utan barnens pappa, är jag dum i huvudet?

Mest dum i huvudet som tvingar barnen att vara utan sin far i 5 veckor. Snälla kan någon bara säga att det kommer gå bra?

  • Nu måste jag sova. Jag har kommit in i en sån dålig rutin i att äta dåligt och somna sent och det har jag ju egentligen inte tid med just nu. Så: tillbaks på periodisk fasta ett tag och att släcka lampan senast 23.00. Nu är den 23.02 så hejdå!

Från dagens mellis. Ibland blir det inte hemmagjort bröd med fet salami och gurkstavar till mellanmål utan vitt köpebröd med smör och hallonsylt. Gott ju! Också: varför ser man aldrig en sophög och dammsugare och skohorn på proffsiga bloggares bilder? Är det därför dom har betalt och inte jag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Det kommer att gå hur bra som helst, klart ni kommer att sakna varandra, men tiden går fort och barnen kommer att vara underhållna! Det är priset som en får betala som utlandssvensk: att alltid sakna någon, vara på ”fel” plats ❤️
    Puss på er, lycka till med packningen!

stats