Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Senaste dagarnas skrammel

Det känns som om jag har fått lite mer energi än senaste veckorna, men jag kan också ha fel. Det är tufft med det är gråa, kalla, blöta vi får leva omkring i, extra tufft i år av någon konstig anledning. Men några saker tar vi oss för i alla fall.

I måndags mötte vi upp några vänner vid floden och fick därmed i oss lite frisk luft. Som det gör för humöret alltså. Det är dock så mycket lättare när jag har bilen hemma och vi kan åka till ställen och gå omkring. Vi har liksom fått nog av trädgården och efter en veckas regn så är den mer ett sumphål än trädgård just nu.

Igår åkte vi till Ciarans syster och mamma och hälsade på. Tyckte Nate såg så himla gullig ut här. Helt övergiven. Det ska han ha, söt som all överbliven halloweengodis det är han!

idag gick vi till bibblan och lånade en varsin bok. Nates bok var så konstig dock (note to self: läs igenom böckerna innan dom får följa med hem) och sa saker som “vill du hellre bli puttad av en pojke eller en grävling” och “vill du hellre att alla ska skratta åt dig eller ramla i kobajs”. True story.

Sen försökte jag lyssna på Vanessas medverkan i Verkligheten i P3 men pallade bara 10 minuter innan jag fick stänga av. Jag ska absolut lyssna klart på det men fick en sådan Flashback till den där dagen då hon ringde från ambulansen och vi trodde att det kanske var sista gången vi skulle prata med varandra. Jag var inte helt redo för det och fick stänga av. Men ni måste lyssna, hon är helt fantastisk (både i podden och som människa <3).

Här hittar ni avsnittet och här är Vanessas blogg.

Sen kom det finaste av finaste och det var Jessicas tredje barn. Lilla trean så fint det känns i hjärtat att hon är här nu. Konstigt det där, att någon man inte träffat och inte känner kan ta en så stor plats i ens hjärta. Eller kanske inte, jag älskar ju Jessica så så klart älskar jag hennes barn också. Nu vill jag genast boka flygbiljett till Frankfurt och åka och hälsa på. Fasiken att man ska ha barn i skolan, ingen mormor som kan sitta barnvakt när som helst och en tom plånbok. Fasiken.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats