Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Sjuk, sol och napp.

Medan jag ligger nedbäddad i någon konstig sjukdom (magknip och huvudvärk) så tänkte jag passa på och säga hej. Nate sover och jag får vila medan solen skiner utanför fönstret. Äntligen verkar det vara vår på riktigt! Jag hoppas vi får några varma, soliga veckor fram till avresa till Sverige nu.

Barnen (eller Chloe var det väl) fick ett lekbord med sand som var en stor hit! Där stod dom ett bra tag innan dom tröttnade.

Lilla napp-ungen. Någon mer än jag som tänkte “om mitt barn har napp ska hen baaaaara få ha den när hen ska sova eller vila eller är trött!“. Sen blev jag tjidtjie till ett napp-barn och den fighten är så långt ner på listan över fighter som är viktiga att ta så det finns inte.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats