Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Slut på semestern

VI ÄR HEMMA! Efter 14 veckor hemifrån så är vi tillbaka i vardagen igen. Det känns så otroligt skönt att sova i våra egna sängar, leka med våra egna leksaker, städa våra golv, ah men ni fattar.

Jag har alltså även tänkt att försöka komma igång med bloggandet igen! Kul va! Kanske några recaps från sommarens bravader, men mest blir det vardagsuppdateringar igen. Om regnet och kylan som mötte oss efter vår allra sista semestervecka som vi spenderade i en villa i Spanien!

Med egen pool! Det var som en dröm. Nu vet hur man alltid säger att man borde ha semester efter semestern? Det var exakt det vi gjorde – åkte på semester efter semestern. Att ha varit ifrån varandra i flera veckor och sedan åka till ett hus i solen med egen pool och bara slappna av och vara med varandra var o p t i m a l t ! Vi gjorde inget annat än att sova och bada och äta glass, jag läste till och med ut två böcker (en skitbra: Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt och en skitdålig som jag inte ens tänker säga namnet på).

Så att nu kliva rakt in i regnet och rusket känns SKÖNT och jag njöt till och med av att skura golven idag. Då är man färdigsemestrad va?

Sådär ja! Vi säger så också hörs vi igen imorgon vetja. KUL VA!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats