Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Snark och sol.

Jag är så trött.

Jag känner mig verkligen helt urvriden idag. Sådär att jag bara vill krypa ner under täcket och grina lite. Båda barnen sover nu och jag ligger inne i sängen i gästrummet och läser The Rice Mother. Jag ska nog fortsätta göra det en liten stund innan jag ska krypa ner bredvid min son, men först måste jag hitta något att äta. Vi äter ju middag tidigt så jag är ofta hungrig igen efter att jag har nattat barnen. Lite te och macka med sylt tror jag det blir idag. Jag och Chloe bakade bröd idag igen. Det var tillslut mjöl över hela köket men oj så lycklig Chloe var. Lilla flickan som tittar mig i ögonen och förklarar på sitt språk varför hon hämtade mer mjöl fastän jag redan hade sagt nej. Då kan jag inte låta bli att skratta och låta henne hållas. Det är ju bara mjöl, inte vattenfast tusch. Ni ska få se sen, jag tog en bild på henne mitt i allt stök.

Det var i alla fall sol idag. Sol och vårvindar. Jag tror aldrig jag har längtar så mycket efter sommar som nu. Det känns som att det har varit en extra lång vinter i år. Är det bara jag som känner så?

Skönt med frisk luft i alla fall.

Imorgon är det fredag och jag hoppas att min nya jacka kommer. Egentligen måste vi handla, men jag orkar inte gå upp och köpa mat ensam med två barn. Det går, men om jag får så gör jag det helst en annan gång. Imorgon är även sista dagen som C jobbar 7-17, Jiho! Det har varit två långa dagar. Jag är verkligen så så glad att han inte jobbar 7-17 mån-fre som många andra gör.. Jag är liksom helt slut efter bara två dagar! Nu förstår jag varför så många föräldralediga längtat efter helg orimligt mycket.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats