Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Sverige och möhippa

Okej! Nu har vi varit i Sverige i 1.5 veckor och jag har inte alls haft tid att ens skriva ett kort inlägg. Mest för att vi har haft fullt upp och gjort så väldigt mycket! Tex så överraskade mina fina vänner mig med en möhippa förra lördagen när vi kommit till Sverige! Jag, Chloe och Marika skulle träffa Aehtjie och gänget nere i stan i Falun och plötsligt tågade ett gäng på 16 personer ut ur stora kopparbergs kyrka och överraskade mig med att ha fixat bästa barnvakten och en dag full av härligheter! Vädret var perfekt och dagen kunde inte ha varit bättre. Picknick och kubb, spa och häng i solen och middag och vin och sällskapsspel. Bästa, bästa hippan och bästa bästa vännerna! Helgen avslutades med hotellfrukost på hotellet i Tällberg där vi sovit och sen fick jag krama alla hejdå och åka hem till min lilla unge full av ny energi! 

Jag är otroligt förvånad över att ingen lyckats försäga sig! Jag hade inte en tanke på att jag ens skulle få en hippa och speciellt inte den helgen. Jag har definitivt gjort nåt rätt med sådana underbara vänner. 
Nu är vi sen en vecka tillbaka i Storsätern hos Aehtjie och familjen. Det är soligt och regnigt om vartannat och igår firade Chloe av första semesterveckan med att kräkas ner hela sig själv. Så nu ska vi mest kurera oss så vi är friska nog att åka vidare till Mittådalen på onsdag. 
Det var det. Nu ska jag passa på att vila medan Chloe äntligen sover! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats