Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Sverigebesök.

Ännu en vecka har gått och det här är första stunden som jag faktiskt har tid att sitta ner en stund och slappna av och inte göra någonting alls. Men det är pga att vi har haft besök hela veckan. I söndags hämtade jag Aehtjie och Celina här på flygplatsen och sen dess har dagarna gått i ett. Chloe har återigen varit i himmelriket och fått så mycket uppmärksamhet att hon knappt haft tid att sova och definitivt inte har haft tid att ens se åt mitt håll. Celina är favoriten av alla favoriter och när hon finns i närheten är jag inte värd mycket. Men det har varit så otroligt fint att se hur tight Chloe är med både sin Muahra (moster) och sin Aajja (morfar), trots att vi bor så långt ifrån varandra så vet hon exakt vilka dom är och är otroligt trygg med dom båda två.

 

Så vi har lekt, ätit god mat, varit på utflykter, shoppat och spelat monopol. Sen blev Aehtjie och sedan även Celina magsjuka, så de kunde inte åka hem som planerat i fredags och blev kvar två dagar till. Som tur är så hade dom ett fantastiskt försäkringsbolag och tog sig hem idag istället. Då hade vi hunnit med ett besök på ett slott och mer monopol och bus.

 

Nu är det tomt här hemma och jag sitter och grämer mig över allt som “måste” göras här hemma. Nåväl, jag har massa ny energi att börja morgondagens nya vecka med tack vara min fina familj som, trots att jag flyttat land och rike alltid kommer och hälsar på mig.

 

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats