Tacofredag och välling | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Tacofredag och välling

Nu sover ”mitt” barn och jag gömmer mig i sovrummet tills Chloe har somnat. Jag vill inte råka bli fast inne hos henne också. Nattningarna går rätt bra nu ändå. Chloe kan somna med oss båda, men det går snabbast med mig därför tar jag de nattningar jag kan. Men ofta lägger vi numera båda barnen samtidigt och då är det rätt naturligt att jag tar Nate och Ciaran tar Chloe. Nate petade jag i nästan 90ml välling ikväll! Jag körde efter Blankens recept med havremjölk, mixade havregryn, lite kokosolja och aprikospuré. Han gillade det men blev rätt chockad över att det kom något gott ur ”nappen”. Jag behöver dock köpa en ny flaska imorgon då hålet i pipen var för litet så jag fick skära upp det lite så att vällingen kunde rinna igenom. Nu sover han så gott inuti sin sovpåse i sin säng med en surrande nallebjörn på huvudkudden. Lilla gnällspik vilken tuff dag han har haft, jag hoppas natten blir bättre och att jag inte äter något olämpligt igen..

96BDE70C-8E58-4182-85BB-0E1834CC9364

Tacos åt vi till middag, Chloe tryckte i sig nästan två stycken. Jag fick äta utan sås, så jäkla torrt att jag ville grina. Suck. 

Imorgon ska jag och Nate ta bilen till Dublin för att hämta Anna och Alice! En sväng på Ikea ska vi också hinna med innan vi åker hemåt. Det ska bli så härligt att få sällskap av min fina vän ocj min guddotter en vecka! Chloe har peppat i flera dagar med vars ”Lallis” ska sova och att hon kanske kan få låna Chloes stol när vi äter middag. Vi får se hur det går med utlåtandet, att dela med sig är inte tvååringens starkaste sida. Men vi övar på, och i värsta fall får Alice låna Nates stol. Han är inte så noga med sånt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Guacamole? Salsa? Refried beans? Havrefraiche? Pico de Gallo? Jag kan inte din allergilista utantill, men nåt såsigt måste det väl gå att få till?

  1. Angelica
   Angelica

   Sweet chili är den enda såsen som går bra! Haha. Det finns tyvärr ingen havrebaserad grädde/créme fraiche i Irland och jag tål inte soya eller mandel. Inte heller avokado (så guacamole går bort) eller bönor/linser/hummus/bönor. HAHA. De flesta salsor har väl tomater i sig? Som jag inte får äta… 😛 men TACK för engagemanget! Fortsätt försöka! Haha ❤️

  2. Angelica
   Angelica

   Jo kokosmjölk funkar ju men jag pallar inte att äta wok hur många dagar son helst i veckan.. något tips på kokosmjölk-baserad sås till typ pasta? Kött?

Annons
stats