Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Tidsbrist (som vanligt) och ett förkylningstips!

Jag VET jag är sämst på att uppdatera här just nu. Dagarna bara flyger förbi och jag spenderar dom med att ta hand om mina barn och hemmet, vilket ärligt talat är ett heltidsjobb 24-7 nu när Ciaran även jobbat massor de senaste dagarna. Så det finns inte så mycket tid över till annat. Jag borde tex frigöra tid så jag hinner väva på Celinas skoband och packa, men det går sådär. Skobanden hamnar just nu i skymundan eftersom dom måste vara färdiga först i slutet av Juni medan packandet måste vara färdigt på onsdag morgon. Jag har, förutom detta eviga packande, även försökt vila så mycket som möjligt eftersom jag haft den där envisa hostan. Men efter ett tips från Malin att göra ångbad på kvällen (sådär med en handduk över huvudet ni vet) så har hostan nästan helt försvunnit! TACK Malin! Redan första natten var hostan nästan helt borta och efter det har jag mest bara hostat till någon gång då och då. Jag har fortsatt med mina ångbad på kvällarna dock, hostan är inte helt borta och ärligt talat är det en rätt skön kvällsrutin (och jag får ett litet mini-spa för ansiktet!). Förutom citron- och ingefärate med honung i på morgonen. Jag lovar ni blir friska direkt!

Så det är det enda jag ville säga medan jag sitter och dricker mitt kaffe. Ångbad om ni har torrhosta.

Nu: tillbaka till barnen och tvätten och disken och packningen.

Igår bakade vi i alla fall chokladbollar. Bästa baket på alla sätt och vis. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats