Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Tillbaka i vardagen

Så var vi tillbaka i vardagen igen, med tjat om toabesök och lunchtjafs och tv-tjat och kramar och dans och skratt. Hon är så rolig Chloe, hon är verkligen ett litet knyte av ren och skär personlighet. Hon kan bli arg på en sekund och sen börja gråta för att i nästa vika sig dubbel av skratt. Jag känner dock att jag verkligen behövde en weekend iväg och jag har haft så mycket mer tålamod de senaste två dagarna. Visst är det tufft med en tvååring och en bebis, ibland känner jag att jag inte ens hinner plocka upp Nate innan han ska sova igen och däremellan försöker jag mata och få Chloe att gå på toa och kanske leka lite en stund men det är nästintill omöjligt att ta sig utanför huset ibland! Jag tror det faktiskt är svårare nu när vi börjar komma in i någon slags rutin med Nate. Att han vaknar på morgonen, sen ska vi byta blöja och sen ska vi ha frukost och när den är undanplockad är det dags att amma Nate och sen sover han en timme och sen börjar vi liksom om. Han pallar nämligen 2-2.5h vaken innan han dör av trötthet och man hinner inte mer än se till att två barn får kissa – äta – och leka en halvtimme på dom två timmarna. Pust.

Så då kan jag förstå att Nate ibland tar en lite längre tupplur på kvällen för att få lite ensamts med sina föräldrar innan det är natt. Ikväll sov vi till och med en halvtimme tillsammans på soffan jag och Nate medan Chloe badade med Ciaran. Det var så mysigt.

Kolla här Förresten! Chloe har tagit sina första bilder med min mobil. Så gulligt ju!

8DDD6E02-FD9E-409C-B288-BA4FDF716C43 14B303EC-E4DE-477C-9246-6B1BE92B924F 6AF9F34E-0C4D-4802-AB70-1627AFDE3898 807E1C6C-B11E-4E0A-ACD0-752D9E692A6F

Dom här bilderna är förövrigt tagna i vårt lekrum som jag ÄLSKAR! Det är så skönt att ha ett rum i huset där alla leksaker samlas och jag kan verkligen slappna av i stöket bland tågbanor och klossar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats