Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Tvåtusenarton välkommen vetja

220670DC-EA3F-4287-8484-1463B6D54EE8

Gott nytt år från mig och dom här sötnosarna. Kusinerna som inte direkt leker fint med varandra, men dom är fina ändå.

Vi har ätit god middag, jag mest på stående fot med trötta barn men ändock. Sen kom tolvslaget och Nate började skrika prick när jag stod med ena foten i skon och klockan var 23.56. Så 2018 kom medan alla stod ute på gården och hurrade medan jag låg inne i sängen och ammade min ledsna son.

Nåväl, så kan det gå. Nu ska jag sova. Imorgon ska vi bara ta det lugnt här hemma. Chloe är helt slut efter sitt livs första skotertur upp på fjället (som hon minns).

Den var hemsk, hälsar hon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats