Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Vabruari släng dig i väggen det är hösten som är värst!

Goder afton, så är det alldeles sent igen och jag har varit trött i en timme men så ligger jag här och lyssnar på ljudbok och fipplar med telefonen. Borde väl slänga ut den ur sovrummet (huset?) helt men låt en kvinna leva. Speciellt när man bara går hemma och försöker få dagarna att gå utan större missöden. Nate har haft feber idag och varit som en liten hängig nalle och sådana dagar är jag så glad så glad att jag kan släppa allt (nåja) och sitta med hans svettiga lilla kropp i mitt knä och läsa om Pippi och Paw Patrol och flygplan.

Sen piggnar dom ju snabbt i, ungarna. Så vi kastade ärtpåsar i lådor och bakade bröd resten av dagen. Fint så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats