Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Vänner är L I V E T !

Jag har ju haft tur i mitt liv och träffat underbara vänner som fortfarande vill hänga med mig. I fredags kom två av dom hit från Frankfurt för en riktig kompishelg. Vi har känt varandra i 10 år nu och för varje gång vi ses blir jag mer och mer imponerad över hur fantastiska och smarta och roliga och snälla och generösa dom är. Lyckost mig!

På fredagen hämtade jag och barnen upp dom inne i Limerick och åkte sedan hem och bara umgicks en stund. Klockan 15 hade jag bokat Afternoon Tea Dromoland Castle och det är ju en upplevelse varje gång jag är där. Fancy och gott och att få sitta och prata och skratta utan att bli avbruten var fantastiskt. Jag ville inte ens gå på toa för att råka missa några minuter av umgänge. På kvällen blev det storm och vi satt inne med tända ljus och drack vin och spelade Alfapet.

På lördagen tog vi det lugnt på morgonen. Åt en rejäl frukost, satt länge i pyjamas och sen åkte vi in till Limerick för lite shopping, Härlig italiensk lunch, kaffe och stros. Jag gick länge och luktade på te, provade kläder och köpte pyssel-saker till barnen medan vi pratade och fnissade och bara njöt av att vara med varandra utan några störningsmoment (läs: barn). Jessica den gullmunken såg en fin tekokare som hon köpte till mig (knäppis) så när vi sen kom hem drack vi te och vilade en stund innan vi fock skjuts in till Limerick igen för drinkar på 101 och middag på Cornstore. Också en fantastisk kväll och idag har jag varit seg och trött och lite ledsen att helgen är över men så uppfylld av hur fantastisk vår vänskap är och hur lyckligt lottad jag är att ha sådana vettiga och framförallt bra vänner i mitt liv.

Tack livet för dom där två kvinnorna. Som inspirerar och peppar och kramas och älskar mig. Tack för den här helgen, nu orkar jag med vardagen igen. <3 jag ska bara lägga en ansiktsmask, dricka upp mitt te och sova tidigt ikväll, man är ju inte 20 längre. Men sen är jag redo att vara tjidtjie på heltid igen. Tack vare dom.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats