Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Värme och en ny favoritklänning

Nu är det varmt. Barnen hade sååå svårt att somna ikväll och jag var nära att ge upp och kasta mig ut genom fönstret ett tag. Men min Tjidtjie försökte säga upp sig massor av gånger när vi var små och det fick hon inte, så jag tror det är samma regler som gäller för mig.. så nu sover dom, Chloe i sin säng och Nate – efter många turer (snart ska vi påbörja projekt “sluta nattamma) i min säng. Jag ligger och kollar på svensk webb-tv och hoppas att mina barn inte får bestående men efter kvällens kaos-artade nattning.

Men innan nattningen hade vi en fin kväll i värmen. Chloe lekte med grannbarnen och Nate kröp omkring och var alldeles gullig. Jag gled omkring i min nya favoritklänning från hm. Alldeles fin och luftig och amningsvänlig. För amma får jag göra lite extra mycket nu i värmen. Och så varannan timme på natten…

Multitasking. Ni hittar klänningen här. Jag kommer leva i den i sommar!

När jag väl fått hem Chloe från hennes nya favorit-personer åt vi plockmat till middag och jag kände hur skönt det var att jag var tjidtjien och fick bestämma vad vi skulle äta till middag. Man måste faktiskt inte äta lagad mat varje dag, och i den här värmen är iaf jag inte så sugen på varm mat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats